Grondwerk vormt de basis van veel mooie dingen. Tuinen, bouwprojecten, wijken. Wij zijn een ervaren grondverzet bedrijf met het juiste materieel voor het leggen van een solide basis voor uw project groot of klein.

Groen verwijderen/ afvoeren
Laat het verwijderen van groen met een gerust hart aan ons over. Planten rooien we met de sorteer grijper waarmee we grond netjes afschudden en dus zoveel mogelijk ‘netto’ afvoeren. Dit scheelt aanzienlijk in de afvoerkosten. Bomen kunnen we knippen tot een dikte van 40 centimeter. De wortel boren we uit met onze stobbenboor. Wij werken netjes en secuur, na afronding van de werkzaamheden is uw grond klaar voor verdere bewerking.

Grondbewerking
Terrein ophoging, uitgraven, afvlakken en eventueel inzaaien. Wij hebben de kennis en het materieel om dit op vakkundige manier voor u uit te voeren. Huur ons in voor projecten van klein tot groot. Naast zakelijk doen we ook veel voor particulieren.

Walbeschoeiing
Het plaatsen van walbeschoeiing heeft het keren van water als doel. Professionele plaatsing is belangrijk voor de functie en houdbaarheid. Grofweg bekeken plaatsen wij typen walbeschoeiing; paal/ schot en de damwand. Een paal/ schot beschoeiing is een veelgebruikte kwalitatieve oplossing van duurzaam Azobe hardhout die gegarandeerd 25 jaar mee gaat. De damwand plaatsing is de meest robuuste oplossing van eveneens Azobe hardhout. Dit type beschoeiing is nóg steviger en gaat minimaal 35 jaar mee

Bezig met laden